CRAFT-alnica #256 – ustvarjamo po skici

V marcu Craftalnica praznuje 10. obletnico delovanja, zato smo se odločile v izziv vključiti skico, po kateri so dekleta ustvarjala pred desetimi leti.

Motiv Lili of the Valley Lazy Afternoon sem s črno Ranger Archival ink blazinico odtisnila na UK Craft papir in ga pobarvala s Faber Castel Polychromos barvicami.

Skico sem malce obrnila, a vseeno uporabila vse elemente.

Sponzor izziva je Rayher:

Vabim vas k Lili in Andreji ter naši mesečni gostji Majdi. Vesele bomo vaših prispevkov in komentarjev na blogu Craft-alnice in tudi na naših blogih. Pri praznovanju se nam bodo pridružile tudi bivše članice DT, zato vas vabim, da pogledate tudi na njihove bloge: Vladka, Janja, Tina, Tanja, Martina.


Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses
 1. Helena says:

  Lepo si ustvarjala po dani skici in prav je, da si malo preuredila elemente, saj v tistem delu peresa ne bi pasala.

 2. goga says:

  Fantastična uporaba skice, pri tebi se ji nič ne poznajo leta. Hvala, da nama z Andrejo delaš družbo. Lepo je, da nekaj tako lepega ustvarjamo skupaj.

 3. Valerija says:

  Lepo si uporabila skico in tale motiv je fantastičen. Čudovita voščilnica. Pa še na mnogo let in izzivov…

 4. moi says:

  Super interpretacija skice in lepo pobarvan motiv.

 5. Vladka says:

  Zanimivo se je bilo lotiti skice znova po toliko letih. Dobro si opravila z njo in všeč so mi barve, ki si jih skombinirala.

 6. Andreja L says:

  Draga Andreja, zelo lepo voščilnico si naredila in krasno uporabila skico :-)) Všeč mi je tvoje barvanje na kraft papir. In seveda, še na mnoga skupna ustvarjalna leta!

 7. Tina B. says:

  Zelo lepo voščilnico si ustvarila. Vedno so mi všeč odtisi na kraft papirju. Lp, Tina

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *