CRAFT-alnica #254 – pet 3d cvetov

Tema tokratnega izziva so ročno izdelani cvetovi: na voščilnici uporabite najmanj pet 3d cvetov, ki ste jih same izdelale.

Navdih za izdelavo voščilnice sem dobila na jutranjem sprehodu po Barju, ko je moj oranžno bel kuža tekal med plastmi megle.

Sponzor izziva je:

https://www.najlepsi-par.si/

Uporabila se le stencil in rezalne šablone Najlepši par. Rezalne šablone: tulipani, pravokotniki, pentljica in srčki ter plastično šablono akvarelne črte.

Za vse izreze sem uporabila akvarelni papir in jih pobarvala z Distress Oxide wild honey, stormy sky in Distress Ink peeled pailnt. Na podlogi za oblikovanje papirja sem izreze oblikovala v čašice, nekaj sem jih razrezala na posamezne listke in jih sestavila s 3d lepilnim trakom. Tako so nastali zelo bogati 3d cvetki. Na koncu sem rumen tulipan pobleščala z Wink Of Stella bleščečim markerjem.

Vabim vas k Lili in Andreji ter naši mesečni gostji Jerneji – Ne-Ja. Vesele bomo vaših prispevkov in komentarjev na blogu Craft-alnice in tudi na naših blogih.

Hvala za ogled in komantarje.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. petra says:

    OMG NORA…. WOOOOOWWWWW.. BREZ BESED…

  2. Gaby says:

    V živo je čistitka res wow

  3. Ne-Ja says:

    Res si se svetovno poigrala z ozadjem kot tudi s tulipini. No, pa saj si imela tako bjštro inspiracijo :).

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *