Moška voščilnica z bleščicami – Nuvo Glimmer Paste

Pri ustvarjanju se ne bi smeli omejevati, kaj je prav in kaj je narobe. Prav je le, da pri ustvarjanju uživamo in se prepustimo materialu, da nas vodi. Včeraj sem testirala Nuvo Glimmer Pasto v barvi Silver Gem. Seveda je bila prva misel na bleščeč novoletni motiv….prelahko! Med brskanjem po stencil šablonah sem se ustavila pri šabloni z geometričnim-moškum vorcem. 5 Stencil

In sem Nuvo Glimmer pasto  preko plastične šablone nanesla na paus papir in črn karton. Ker je nanos debeljši, sem zadevo pustila, da se je čez noč posušila. Tanjši paus papir se je neenakomerno zvil, zato sem ga med dvema novima ploščama spustila čez Sizzix stojček. Tako se je paus papir poravnal. Črn papir se je samo malo upognil. Poravnala sem ga kar z upogibanjem v rokah. Nuvo pasta je zelo elastična, nič ne poka, ko je suha, je popolnoma nelepljiva in ne pušča bleščic.

7 Nuvo Glimmer Paste

In sem vztrajala pri moški tematiki: črna osnova, paus papir, dve peresi in voščilo.

5 Nuvo Glimmer Paste on Vellum

Bela osnova, črn karton, dve peresi in voščilo.

4 Nuvo Glimme Paste on Black paper

Kdo pravi, da bleščice niso za moško voščilnico?

1 Nuvo Glimmer Paste, Masculin card

Nuvo Glimmer Pasta je po moji oceni “must have” za vse, ki imajo radi bleščice in nadzor nad njimi. Pasta je brez vonja, pri debelem nanosu je zelo prekrivna, omogoča natančen nanos, suha ni lepljiva in se ne drobi. Vsekakor si bom omislila še dodatne barve.

Nuvo Glimmer Paste je na voljo v Darilica Klavdija

Logo Darilnica Klavdija

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Danica says:

    Dobrih idej nikoli ni preveč. Krasni voščilnici si izdelala.

  2. Vladka says:

    Vsa čast, da ti je uspelo z bleščicami ustvarit moški elegantni voščilnici. Všeč sta mi.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *