Darilnica Klavdija DT 2018#6 – ZA NAJSTNIKA

Današnja objava je zadnja, ki nastaja v okviru DT  (design team)  Darilnica Klavdija

Logo Darilnica Klavdija

Klavdiji sem za to izkušnjo neizmerno hvaležna, saj mi je z vsemi presenečenji ponudila možnost razvoja na ustvarjalnem področju. Ne samo, da je bil velik izziv uporabiti nepoznan material ali pripomoček, tudi s tehnične plati: fotografije, vido….veliko sem se  naučila. Klavdija hvala!

Hkrati sem spoznala ekipo čudovitih deklet, ki so presegla vsa moja pričakovanja glede  nesebičnega sodelovanja, deljenja nasvetov in trikov: usvarjalnih in tehničnih. Vanja, Sandra in Goga, privilegij je sodelovati z vami in v ponos mi je, da smo stkale  prijateljstva.

Sedaj pa k tokratni temi:

NAJSTNIKI

 za katere je glede na njihovo nestanovitno razpoloženje kar težko ustvarjati. Okrog mene so sedaj večinoma mlajši najstniki, zato sem uporabila prikupne MFT štampiljke in z njimi okrasila 3d kartonsko črko A, ki bo mladeniču krasila poličko v sobi in ga spominjala na praznovanje rojstnega dne.

1 okrašena črka za najstnika

2 okrašena črka za najstnika

Kako je ustvarjanje potekalo, si poglejte v “slideshow” predstavitvi:

3 okrašena črka za najstnika

Ves potreben material sem našla pri Klavdiji

Logo Darilnica Klavdija

 izdelki iz papirne mase  lepila  rezalne šablone   štampiljke  akvarelni papir   škarje  barvne blazinice akrilne barve

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Vladka says:

    iii, nadvse čudovito je tole in krasno si izdelala. Mi je prav žal, da se izteka tvoje delo v timu, ker se mi zdi, da si bila prav perfektna zanj. Dobro si se izpopolnila v videih v vsem ostalem in podala veliko novega za vse nas.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *