FB PAPIRČKARICE izziv #37 – mixed media

Tema junjskega izziva je mixed media.

Pokažite izdelek, na katerem boste uporabile vsaj tri materiale (plastka, papir, les blago, volna, kovina, keramika, steklo, kamenčki, školjke, vejice…….)

Mixed media tehnika je izjemno zanimiva, pa vendar se je nisem nikoli zares lotila. Izziv mi predstavljajo barve, ki so vodoobstojne, saj imam v svoji zalogi le nekaj malega Distress Paint akrilnih barv.

Na platno sem položila kovinske okraske in papirnate izrezke, ki sem jih podložila z moos gumo. Tako sem si približno zastavila postavitev.

Na platno sem preko stencil šablone nanesla teksturno pasto, nato pa vse elemente pobarvala s črnim gesso.

Tako platno kot dodatke sem barvala z Distress Oxide spreji, ki se na črnem potem, ko so suhi, malce izgubojo. Zato sem nadaljevala z Distress Paint akrilnimi barvami v rjavo oranžnih odtenkih.

Za lepljenje elementov sem uporabila vročo pištolo. Pozlata je Nuvo embellishment mousse indian gold, ki sem jo nanašala s čopičem in prsti.

Ta varianta mi ni bila všeč, zato sem na nekatere dele ponovno nanesla črn geso in dodala plastične polperle za več teksture. Tako sem dosegla večji kontrast in so elementi bolj vidni.

Takole bo moj izdelek krasil poličko v dekliški sobi.

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.

Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.


Ves potreben material najdete v Darilnica Klavdija.

Vabim vas k GogiRomani in Jasmini, ki so prav tako pripravile inspiracijske izdelke za ta mesec.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *