SHABBY CHIC

Shabby chic je oblika notranje opreme, kjer so pohištvo in oprema izbrani zaradi videza starine z znaki obrabe ali kjer so novi predmeti starani, da bi dosegli videz antike. Hkrati je poudarjen mehak, razkošni dekor, ki je v stilu koketa.

Modra shabby chic voščilnica

Moder potiskan dizajnerski papir sem le malo obdelala: nacefrala in osenčila sem robove in dodala bele kapljice. Ker gre voščilnica do slavljenke po navadni pošti, sem izdelala manj 3d rožice, kot jih je pred časom predstavila Lili . zaradi nove razsvetljave so barve videti precej močne, v resnici pa so bolj blede.

Shabby chic card handmade

 

lepim v

Craftalnica – SHABBY CHIC

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. moi says:

  Čeprav so barve res močne (pa ti verjamem, da v živo niso) si naredila lepo SC voščilnico, jo omehčala s čipko in rožo in postarinila s cefranjem. Hvala, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.
  Mogoče drugič prilepiš malo večje fotke, da se lahko nagledamo detailov (tvoje so vedno isto velike in se ne dajo povečat).

 2. Marjeta says:

  Lepa.
  Hvala ker si se nam pridružila v CRAFTalnici.

 3. vau, prekrasna in res zelo šik!

 4. Andreja L. says:

  Čudovito “shabby chic” voščilnico si naredila, uporabila krasne barve in jo super lepo sestavila :-)) Zelooo mi je všeč!
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v uokvirjenem izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

 5. Lili says:

  Zelo lepa in zelo chich. Tale Lemoncraft papir v resnici res ni tako živih barv (vem, ker ga imam doma), mogoče je tako tudi zaradi kontrasta z črnim ozadjem. V glavnem pa zelo lepa in shabby.
  Hvala za razlago.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *