Distress Oxide barvna karta – Distress Oxide swatch

Distress Oxidi so me več kot očitno čisto zasvojili, odlično se kombinirajo z Distress Ink Blazinicami in  jih bom v bodoče veliko kombinirala, tokrat pa sem se posvetila vsaki barvi Distress Oxide na majhnem tagcu. Najprej sem barvo nanesla z aplikatorjem, nato sem odtisnila motiv pajčevine. Več časa sem posvetila “smooshing” tehniki, ki daje presenetljive efekte. Uporabila sem mixed media papir in med nanosi barve papir vedno dobro osušila. Nekaj odtisov netopirčka sem tudi embosirala  s prozornim prahom, da sem videla, kako dolgo ostane odtis lepljiv.

Distress Oxide Swatch

V nadaljevanju sem kombinirala različne barve Distress Oxidov in jih nanesla preko stencil šablone:

Seveda sem vključila tudi Distress Micro Glaze pasto.

Za zaključek sem testirala še Distress Oxide Reinker, ki me je presenetil z intenzivnostjo pigmenta. Dodala sem malce zlatega embosiranja;  Wow! zlat prah je super fin in se lepo oprime odtisa.Vse tagce sem povezala z okroglo sponko in sprednjo stran okrasila z ročno izdelanimi rožicami.

Tagce si lahko v živo ogledate v trgovinici Darilnica Klavdija, kjer najdete ves omenjeni in prikazani material. Priporočam!

Logo Darilnica Klavdija

Plastične šablone: https://goo.gl/1FUcVq

WOW prahci: https://goo.gl/JTLhjg

Perfect pearls: https://goo.gl/XD8pUz

Gerda Steiner Designs: https://goo.gl/2u7a2c

Distress Oxide: https://goo.gl/9yd5Qw

 Mixed media papir

Embossing pisala

 

 

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *