CRAFT-alnica # 346 – praznična voščilnica z rožnato pentljo za ED

Pozdravljeni v novem izzivu pri CRAFT-alnici. Tudi ta teden želimo na voščilnicah roza pentljo, le da je tokrat voščilnica z božično novoletno tematiko. Za dober namen sem za začetek izdelala dve voščilnici.

Sedaj pa lepo po vrsti, najprej storžki: iz belega in kraft papirja sem si pripravila izreze in osnovno postavitev.

Nato se z Distress blazinicami obarvala izreze in ozadje embosirala v teksturni srajčki. Za dimenzijo sem dodala tunelčke za 3d učinek.

Voščilnico sem sestavila s tekočim lepilom.

Voščillo sem vroče embosirala z zlatim prahcem.

Za drugo voščilnico sem izdelala bogat 3d venček na lesenem ozadju. Uporabila sem drobne rezalne šablone Najlepši par in lprecej star uknjač z motivom vejice.

Drobne izreze najraje barvam na Altenew Stampwheel pripomočku, saj je površina lepljiva zato se izrezi med barvanjem ne premikajo. Vejice sem izrezala z luknjačem in jih nalimala na obroč iz papirja. Za ozadje sem z rjavo blazinico obarvala teksturno sračko, embosirala kraft papir in nato z valjčkom nanesla še belo barvo. Tako ima ozadje tri barve in je vzorec lepo viden.

Sestavljeno voščilnico sem poškropila z belo barvo – gouache.

V sredino rožic sem stisnila Nuvo tekoče perle.

Sponzor izziva je Najlepši Par:

https://www.najlepsi-par.si/

V Craft-alnici, prvem slovenskem blogerskem izzivu za izdelovalke voščilnic in drugih craft izdelkov, se s ponosom že osmo leto pridružujemo Rožnatemu oktobru v okviru društvaa Europ Donna. Vsako leto slovenske čestitkarice izdelajo v dveh izzivih voščilnice na temo rožnate pentlje in jih donirajmo v dobrodelni namen. Odziv je vedno neverjeten, saj prav vse poznamo katero od bork ali pa smo se same soočile z boleznijo in bitko z njo. Zato dekleta z veseljem sodelujemo in tudi doniramo ročno izdelane voščilnice društvu Europa Donna. Vsako leto se nam pri izzivih pridruži tudi Tina Baša, slovenska ustvarjalka prelepih pripomočkov za izdelavo voščilnic in papirnih izdelkov in k vsaki prijavljeni in poslani voščilnici doda še 1 euro za dobrodelni namen. Tudi letos bo z nami. Naj tu povabim vse, ki se z voščilnicami ukvarjate a se izzivov ne udeležujete, da ste prav tako dobrodošle z vašimi izdelki. Kontaktirajte nas na naš elektronski naslov craft.alnica@gmail.com in poslale vam bomo kontakt, na katerega nam lahko pošljete svoje izdelke. Ekipa Craft-alnice Andreja Lampe, Andreja Majhen in Goranka Brenčič

❤️
https://www.najlepsi-par.si/

Material in pripomočki:

  • kraft in bel papir
  • rezalne šablone in štampiljka Najlepši Par ( storžki, vejice, božična zvezda, pentlja okvir , 3d učinek in napis)
  • teksturna srajčka, motiv pletenja, Stampin Up!
  • teksturna srajčka Sizzix 666295 cracked
  • luknjač, vejica
  • tekoče perle, Nuvo drops white blizzard
  • Distress Oxide ink, kitsch flamingo, walnut stain, rustic wilderness
  • bela gouache barva ( zaradi dodane krede bolj prekrivna id tempere)
  • embosing blazinica in zlat prah
  • tekoče lepilo
  • sixxix big shot, škarje, pinceta
  • Altenew Stampwheel

Vesele bomo vaših prispevkov in komentarjev na blogu Craft-alnice in tudi na naših blogih.

This image has an empty alt attribute; its file name is Logo-design-team-1-craftalnica.jpg

Galerija – oktober 2023

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *