Najlepši par in LemonCraft novosti

Danes sem združila krasne papirje LemonCraft Waiting For You (blok 6×6) in Najlepši Par novosti ter izdelala nahrbtnik, vrečko ter dve voščilnici.

Najprej sem iz 250g UK Craft belega papirja izrezala osnovi za nahrbtnik in vrečko, nato pa iz LemonCraft Waiting For You 15×15 cm papirja še dekorativne elemente. Šablona za dekoracijo po velikosti ustreza papirju, tako da se lahko ujame vzorec.

Nahrbtnik.

Vrečka.

Za dimenzijo pri izdelavi tresočke sem uporabila penasto ploščo. Prepogib sem izdelala iz izreza filmski trak, ki sem ga po dolžini prepognila na pol in nalepila med obe strani voščilnice.

Seveda sem se lotila tudi vrtnic, ki sem jih v akvarelni tehniki pobarvala z rjavo Distress Ink blazinico. Robove sem odrezala s Tim Holtz Dekle trimmer giljotino, da so nastali valoviti zaključki.

Rezalne šablone vrtnice sem pustila kar sestavljene, le šablono za listek in popek sem odstranila in ju z maskirnim trakom pridružila ostalim. Nato sem iz akvarelnega papirja naredila veliko število izrezov, vedno vse rezalne šablone hkrati. Negativ izrezov sem postavila v pripomoček za natančne odtise in v odprtine položila štampiljke. Prvi odtis sem naredila na “šmir” papir, da sem preverila točnost postavitve štampiljk.

Nato sem v odprtine polagala izreze in odtisnila motive. Izreze sem menjala, dokler nisem naredila vseh odtisov. Uporabila sem Nuvo hibridno blazinico, ki je vododporna.

Odtise sem v akvarelni tehniki pobarvala z Distress Ink Walnut Stain blazinico.

Ves material nadete v 

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png
http://www.darilnica-klavdija.si
  • OK Craft bel papir
  • Florence akvarelni papir
  • LemonCarft papir
  • tekoče lepilo in lepilni trak
  • škarje, rezalnik, pinceta
  • Nuvo tekoče perle

Najlepši par rezalne šablone in štampijlke.

Najlepši par galerija maj 2022

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Erika says:

    Zelo lepo. Tako elegantno izgleda vse. <3

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *