MŠPU – Enak cvet za različne priložnosti

Druga naloga pri MŠPU, se glasi: Uporabi enak cvet za 2 različni priložnosti, pri čemer naj bo dizajn voščilnice pri obeh enak.

Res je, da sem se lotila domače naloge še preden sem natančno prebrala navodila in zato dala domišljiji zelo prosto pot. Tako sem si zamislila, da eno rezalno šablono uporabim na čimbolj različne načine.

Z novo rezalno šablono sem si najprej izdelala štampiljke iz moos gume in stencil šablono iz za to namenjenega materiala.

In nato prvo voščilnico izdelala z nastalo stencil šablono.

Za drugo voščilnico sem izreze iz akvarelnega papirja obarvala z Distress Oxide blazinicami in dodala Perfect Pearls v pršilki z vodo, da je cvet videti kot bi se nanj usedla rosa.

Cvet sem oblikovala v 3d videz in ga namestila na embosirano ozadje.

Nadaljevala sem z izdelavo darilne vrečke, za katero sem z izdelano “štampiljko” na rdeč papir naredila bele odtise.

Če še niste, poglejte še k Vladki, ki je v videu podrobno pokazala postopek, v katerem je z barvami cvetja prilagodila tematiko trem krasnim voščilnicam.

Najlepši Par, galerija nov 2022

Najlepši Par MŠPU 2022

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Vladka says:

    Andreja, koliko kreativnosti, super. Kako dobra ideja, da si sončnico prelevila v štampiljko in tako čudovito izpade na jesenski kot praznični varianti. In modra varianta je tudi zelo posebna.

  2. Tina says:

    Andreja, kako je vse lepo in kako sem navdušena nad tehnikami…hvala!

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *