67. izziv FB Papirčkarice – zimska pravljica

Pozdravljeni v novo leto, naj bo svetlo, srečno in polno lepih trenutkov z družino in prijatelji.

Prav takšno zimsko pravljico sem si narisala na DL voščilnico. Vabim vas, da nam pokažete kašne zimske pravljice ste ustvarile.

Na art-classes.com Sandy Allnock ponuja ogromno tečajev barvanja z različnimi mediji. V tečaju Winter Copic Enchantment: Dawn Light se učim risati zimske pokrajine.

Na Color Copy 250g papir sem z Memento tuxedo black blazinico odtisnila motiv (Colorado Craft Company, Anita Jeram, Better together) in se lotila barvanja. Za piko na i sem s Sakura Gelly Roll belim markerjem narisala žarke in bleščice. Sličico sem podložila z UK Craft črnim papirjem in vse skupaj namestila na UK Craft DL osnovo za voščilnico. Uporabila sem tekoče lepilo Tacky Glue.

Vabim vas k Gogi in Romani, ki sta prav tako pripravili inspiracijske izdelke za ta mesec.

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.
Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.

Ves material najdete v

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png

https://www.darilnica-klavdija.si/

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Helena says:

    Andreja, na tečaju ti gre odlično in lahko napišem, da si ravno tako dobra kot učiteljica. Čudovita zimska scena in topla zimska voščilnica.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *