WOW! embosing pisalo -marker

WOW! blagovna znamka je specializirana za material in pripomočke, ki se uporabljajo za vroče embosiranje. Ponujajo skorej neskončno paleto barvnih prahcev, ki jo redno dopolnjujejo z vedno novimi in inovativnimi prahci. ponujajo tudi vrhunske embosinh blazinice, pisala, grelne naprave in mnogo drugih specialnih propmočkov.

Na obeh voščilnicah sem uporabila embosing pisalo – marker, s katerim sem na suho embosirane (altenew perfect poinsettia 3d embossing folder) motive narisala detajle in jih posula z zlato bleščečim prahcem (wow! pearl gold sparkle ws06r).

Napis sem izrezala iz UK Craft 300g papirja in ga z embosing pisalom premazala samo do polovice in prav tako potresla z istim prahcem.

Z embosing pisalom sem na kuverto narisala naključne packe in jih prav tako embosirala, tako so nastali nekakšno konfetki.

Na drugi voščilnici sem uporabila enako tehniko, le da sem embosirala (wow under the sea ws125r) le nekaj cvetkov in rob. Na ostale cvetke sem nanesla le embosing marker in pustila, da se posuši, tako je papir dobil temnejši ton. Na sredino embosiranih rožic sem dodala nuvo tekoče perle v beli barvi.

Vabim vas k Gogi in Romani, ki bosta v tem mesecu prav tako ustvarjali z WOW! pripomočki.

Ves material nadete v 

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png

http://www.darilnica-klavdija.si

Hvala za ogled in komentarje.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *