The Male Room #148 Not A Card

Zelo sem vesela, da bom od danes naprej vsako prvo sredo v mesecu sodelovala pri The Male Room izzivu kot del DT ekipe. Ustvarjamo izključno za moški spol. Veselim se tudi vseh izdelkov, ki jih boste pokazale v galeriji. Prvi izziv se glasi “not a card”; torej karkoli, samo da ni voščilnica.

Navodila za prikupno škatlico sem našla pri SAM, narejena je iz 6×12 inch črnega papirja. Za sprednjo in zadnjo stranico sem odrezala dva papirja 3×4 inče in ju embosirala v 3d Sizzix Adorned Tile 664426 Embossing srajčki ter ju na škatlico prilepila z dvostranskim lepilnim trakom.

Dodala sem še zastavici z napisom (rezalna šablona Najlepši Par) in vrvico. Škatlica je dovolj velika za nekaj čokoladic, morda lepo zvite bankovce ali kakšno drugo pozornost.

Svoje izdelke nam pokažite na spodnji povezavi.

The Male Room Challange #148 Not A Card

Voščilnico lepim tudi v galerijo Najlepši Par – marec

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Majda says:

  Kako elegantna darilna škatlica je nastala pri tebi Andreja, primerna res za vse priložnosti. Hvala za namig, kje najdem navodila za izdelavo 🙂
  Se veselim najinega novega sodelovanja,že v naprej hvala za ves navdih, Majda

 2. Maaike says:

  Such a pretty box, but also masculine ofcourse in the colour choise. Welcome to the team and look forward to your makes

 3. Steph Mortimer says:

  This is a great box. I love the embossing and the tags really add a great finishing touch. X

 4. Andreja L says:

  Draga Andreja, naprej dobrodošla med nami pri The Male Room, kjer bomo občudovali tvoje lepe kreacije, ki so včasih res dih jemajoče in v različnih tehnikah, ki jih dobro obvladaš :-))
  Tudi tokrat si naredila čudovito škatlico!

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *