Lindy’s magical prahci

V juniju vam bomo z Gogo in Romano predstavile znamko Lindy’s gang, ki slovi po materialih in pripomočkih za mixed media tehniko. Izbrala sem Lindy’s Magical prahce in jih uporabila z različnimi tehnikami za izdelavo voščilnic.

Za to sila enostavno voščilnico sem uporabila le siv in rožnat prahec Lindy’s magical, Ranger teksturno pasto in odtis motiva na akvarelni papir.

V videu je prikazana uporaba Magical prahcev z raznimi teksturnimi pastami, stencil šablono in barvanje mišk v akvarelni tehniki. .

Magical prahci so izjemno močni pigmenti, ki so topni v vodi. Na voljo v klasični in shimmer – bleščeči varianti. Z njimi lahko obarvamo različne medije, kot so teksturne paste, gesso in podobno, lahko jih v pršilki zmešamo z vodo, da nastane barvni sprej ali pa z njimi barvamo z akvarelno tehniko. Prah je sestavljen in različnih barvnih delce, ki se v stiku z vodo lepo raztopijo in nastane enakomerna barva. Tudi zares suhe površine niso čisto vodoobstojne.

Vabim k ogledu videa.

Vabim vas še k Gogi in Romani in Jerci , vesele bomo vaših komenatrjev.

Ves material najdete v

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png

https://www.darilnica-klavdija.si/

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *