3x moška voščilnica s kačjim pastirjem

Med brskanjem po Pinterestu sem naletela na voščilnice z raznimi žuželkami, kar se je nadaljevalo v brskanje po zaprašenem ustvarjalnem materialu in končalo s kar tremi DL-slimline moškimi voščilnicami različnih zahtevnostnih stopenj.

Uporabila sem: belo DL osnovo za voščilnico, kraft in črn papir (UK Craft), lepilo Ranger Collage Medium, Sizzix rezalne šablone ovali (Sizzix Thinlits Die Set 7PK – Stitched Ovals) in kačji pastir (Sizzix Thinlits Cutting Dies Set by Tim Holtz 4pcs – Geo Insects 664180), škarje Tonic Studios, naravna vrvica, Prima Marketing moder vosek, WOW! embosing prah, povoskan potiskan papir in ostanek pobarvanega akvarelnega papirja Florence.

Prosojen potiskan papir sem močno zmečkala in ga tako nagubanega s tekočim lepilom prilepila na bel papir.

Mestoma sem ga obarvala z Distress Oxide ink Crackled Egg in Geathered twigs.

In nato so moji možgani preklopili na avtopilota v program “my happy place”, kjer ni časa in priložnosti za fotografiranje, zato je tu le še fotka končnega izdelka .

Ozadje in kačjega pastirja sem embosira z WOW! zlato črnom prahom, osrednji del žuželke sem podložila z rdečim papirjem in premazala z Ranger Glossy accents. Oval sem izrezala iz belega papirja in ga pobarvala ter potiskala z Distress inki ter dodala še izrez iz prozorne acetatne folije.

Končano voščilnico sem pokazala GOGI, ki me je spomila na najin dogovor o izdelavi bolj enostavnih voščilnic in sem se lotila še ene.

Tokrat sem prosojen papir malomarno nalepila na navadno lepenko. Kačjega pastirja sem izreza iz zeleno pobarvanega ostanka.

Vse elemente sem premazala z voskom (Prima Art Alchemy Wax Cira Cera). Vosek res zeloooo lepo diši, nanašala sem ga kar s prstom. Kačji pastir je dobil pravo prosojno bleščečo barvo.

Za povezavo med elementi sem na osnovo za voščilnico z aplikatorjem in štampiljko nanesla Distress Oxide enak odtenek, kot je bol ostanek iz katerega sem izrezala žuželko.

Sledilo je le še setavljanje voščilnice.

Po vsem tem je na mizi ostalo kar nekaj izrezov, ki sem jih uporabila na tretji, res sila enostavni voščilnici. Vsi elementi so izrezani iz enakega papirja kot prej. Tokrat sem svetleč vosek nanesla le na krilca kačjega pastirja ter rob črnega ovala.

Ves material nadete v 

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png
http://www.darilnica-klavdija.si

S prvo, mixed media voščilnico se prijavljam v DT team pri The Male Room Izzivu.

Hvala za ogled in komentarje.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. ANDREJA L says:

    oooo Andreja, kako krasne so tvoje voščilnice z žuželkami :-)) Super ideja, res, in kako lepo si se lotila mešane tehnike! Hvala, ker ustvarjaš z nami pri The Male Room in srečno pri DTju.

  2. goga says:

    Fantastične so vse tri. Hvala, da si z nami pri The Male Room, Goga

  3. Ma-Mi says:

    Krasne voščilnice v mešani tehniki. Kačji pastirji so zares nekaj posebnega. Hvala, ker z njimi sodeluješ na The Male Room “živalskem” izzivu.

  4. Helen says:

    An amazing creation – loved seeing how you created it.

    Thanks for joining us at The Male Room Challenge.

    Helen x

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *