Interaktivna voščilnica s skodelico

V mali šoli prazničnega ustvarjanja je Vladka izdelala krasno Interaktivna voščilnica s pingvinoma. Ne samo z idejo in izdelavo, navdušila me je tudi z barvami in teh sem kar držala pri opravljanju tokratne domače naloge.

Uporabila sem izključno rezalne šablone in štampiljke Najlepši Par: Skodelica, Veliki praznični obesek (držalo za okrasek), Mali medvedki (zvezdica izrez in štampijlka zvezdice), Okrašeni pravokotniki, Interaktivno, in štampiljka srečno iz seta štampiljke Prazniki. Ves ostali material pa je iz Darilnica Klavdija.

Cimetovo zvezdico sem obarva z Distress Oxide ink vintage photo in jo prav tako, kot skodelico obogatila z belim Sakura Gelly roll markerjem. Za izdelavo mehanizma sem uporabila kapa ploščo, ki sem jo na papir prilepila z ATG lepilno napravo.

Smetano sem pobleščala z Wink of stella markerjem z bleščicami.

Mala šola prazničnega ustvarjanja

Galerija november

Pomladna kolekcija 

https://www.darilnica-klavdija.si/
Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Helena says:

  Draga Andreja, pogledam si vse tvoje objave in občudujem krasne voščilnice, narejene s tako različnimi tehnikami.
  Današnja je tako realistična, da bi kar prijela skodelico in z velikim užitkom popila sladko vsebino.
  Prijazen pozdrav in sončno nedeljo!

 2. Tina says:

  Andreja, vedno znova me očaraš…prelepa je!

 3. Vladka says:

  Kako si se to super spomnila, da se cimatova zvezdica dvigne. Kot bi jo pomočil v kakav in jo nato vzel ven 🙂 In kako super si izdelala te cimetove zvezdice, bravo.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *