FB PAPIRČKARICE #46. izziv – april

V mesecu aprilu je sponzor izziva LemonCraft.

https://lemoncraft.pl/en/

Za inspiracijo naj vam bo kar ime sponzorja. Na izdelku uporabite nekaj, kar vas spomni na limone in kraft papir. To so lahko barve (rumena, zelena, reciklirano rjava), oblika, napitek – limonada….. Seveda je dobrodošla tudi uporaba krasnih LemonCraft papirjev in dodatkov. V pomoč naj vam bo spodnja fotografija in naši inspiracijski izdelki.


Pri izdelavi voščilnice – tresočke sem sledila barvam iz inspiracijske fotografije. Za ozadje sem uporabila LemonCraft papir iz kolekcije Fresh Summer, za osnovo in okvir pa UK Craft recikliran papir.

Rože sem izdelala iz pobarvanega filtra za kavo.

Postopek izdelave je enak kot pri Spomladanski tresočki.

Velike filtre za kavo sem pobarvala z različnimi Distresi, ki so se krasno mešali med sabo. Papir sem posušila kar v pečici na 40 stopinj. Motive rožic sem izrezala s Heartfelt rezalno šablono hortenzija in posamične izreze na sredini zlepila z navadnim tekočim lepilom.

Štiri izreze ZATE sem zlepila skupaj in embosirala z belim WOW! prahom. Tudi za te izreze sem uporabila UK Craft recikliran papir. Pri segrevanju uporabljam podlogo iz plute, tako imam prste na varnem.

Pri izrezovanju z rezalnimi šablonami si najraje pomagam s ThermOWeb Purple Tape. Trak se čvrsto oprime papirja, da se rezalna šablona med rezanjem ne zamakne, pri odstranjevanju pa ne strga papirja. Purple teb se lahko uporabi večkrat, da pa mu še podaljšam uporabo, ga po nasvetu Jennifer McGuire učvrstim z dvema plastema navadnega selotejpa. Seveda je potrebno paziti da selotejp prekrije le vijoličen trak in se ne nalepi na papir.

Vabim vas k GogiRomani in Jasmini, ki so prav tako pripravile inspiracijske izdelke za ta mesec.

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.
Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.

Ves material najdete v

Hvala za ogled in komentarje.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *