CRAFT-alnica #261 – pozitiv-negativ

Izziv za naslednja dva tedna narekuje izdelavo dveh voščilnic. Naredi 2 voščilnici in na eni uporabi pozitiv, na drugi pa negativ iste šablone.

Kar nekaj časa sem brskala med šablonami in nazadnje sem se odločila za zelo enastavno izvedbo izziva. Uporabila sem oba izreza napisa iz seta Najlepši Par.

Iz ležeče postavljenega papirja sem pred barvanjem izrezala napis in ga shranila za pokončno voščilnico. Florence akvareli papir sem pobarvala z Distress Oxide mustard seed, spiced marmelade in candied apple ter z Ranger Archival Ink Jet Blach odtisnila krasne motive Lavinia Stamp.

Bele oblačke sem narisala z Wink Of Stella belim markerjem z bleščicami in izrezan napis podložila se s črnim izrezom.

Na drugi voščilnici sem z istimi barvami pobarvala robove sprednje strani osnove tako, da se pobarvan del vidi skozi izrez.

Pozoren opazovalec bo opazil še eno uporabo pozitiva in negativa. Tistemu, ki bo v komentar na blogu prvi napisal pravi odgovor, eno od voščilnic podarim.


Vabim vas k Lili in Andreji ter naši mesečni gostji Nataši. Vesele bomo vaših prispevkov in komentarjev na blogu Craft-alnice in tudi na naših blogih.

This image has an empty alt attribute; its file name is DT-member-craftalnica-logo.jpg

Sponzor izziva je Darilnica Klavdija http://www.darilnica-klavdija.si/

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png
Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. No, jaz sem pa najprej opazila uporabo sonca oziroma lune, krasna zamisel pozitiva, negativa. Impozantni sta pa obe, obožujem te scene lavinie.

  2. Andreja L says:

    Ja res si se na enostaven način znašla glede tokratne naloge 🙂 Voščilnici sta čudoviti in krasno sceno v ozadju si naredila.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *