Craft-alnica Izziv #247 – zdravo življenje

Nadaljujemo s sodelovanjem z ED zato je tokratni izziv zdravo življenje.

Letošnji slogan je:

Izziv se glasi: na voščilnici prikažite ženski šport ali rekreacijo.

Allstarke so en tak, meni sila neudoben čevelj, ki pa vseeno predstavlja nekakšno gibanje, vsaj po oguljenosti nekaterih, še vedno aktivnih parov na nogah mimoidočih.

Allstarke, planke in pravokotnik z robom, ki me spominja na poštno znamko, sem izrezala izrezala iz akvarelnega papirja. Allsarke in belo osnovo za voščilnice sem pobarvala z Distress Oxide picked raspbbery blazinico. Na pravokotnik sem prav tako z Distress Oxidi ustvarila pogled v naravo. Računam na to, da je krasne planike moji sprehajalki nekdo prinesel v dolino, saj je ta obutev primerna le za mestne ulice.

Vabim vas k Lili in Andreji ter naši mesečni gostji Branki. Vesele bomo vaših prispevkov in komentarjev na blogu Craft-alnice in tudi na naših blogih.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Biljana says:

  Voščilnica je WoW!!!! Kakšna ideja, kakšne barve, fenomenalno!!!! (hehe, allstarke, delim čisto isto mnenje s tabo)

 2. Danica says:

  Hudo dobro sestavljena voščilnica.

 3. Andreja L. says:

  Andreja, tvoja ideja za zdrav slog mi je zelo všeč in tele roza AllStarke so fantastične :-)) Krasno voščilnico si naredila!

 4. Valentina B says:

  Ooo WOOOW svetovna ideja z rožnatimi AllStarkami 🙂 Do pred dveh let nazaj sem bila enakega mnenje glede teh zelo neudobnih čevljev za moje pojme, dokler nisem odkrila tistih za otroke z ojačanim opetnikom in so sedaj tudi moje nežno rožnate precej zdelane 🙂

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *