Barvanje z Nuvo mousse

Že dolgo časa nisem uporabila Nuvo mousse – barvne pene, zato sem ji tokrat dodelila glavno vlogo. V kombinaciji z izdelki Najlepši par in WOW! embosing pripomočki je nastala voščilnica po skici pri 52 CCT izzivu.

Na bel papir sem odtisnila krasno snežinko Najlepši par in jo embosirala s prozornim prahcem. Nuvo peno sem nanašala z aplikatorjem z gobico preko embosiranega motiva. Barva se oprime le papirja, embosiranega motiva pa ne.


Nuvo mousse ima krasen perl efekt. Modra barva se pri različni svetlobi zelo lepo spreminja od svetle do temne.

Za ozadje sem bel papir embosirala v 3d embosing srajčki in Nuvo peno prevido nanašala z aplikarorjem z gobico. Tako sem dosegla različno intenzivno barvo na različno dvignjenih delih snežink.

Voščilnico lepim v

52 CCT

Najlepši Par galerija oktober

Najlepši Par – pomladna kolekcija


Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. goga says:

  Pa ti si norc, no ja tale mousse mam tud jaz, pa so se mi vsi po vrsti posušile, aja pa, da ne pozabim oment, da je aplikator za distresse najbrž fuč?? Fantastična je, kar zmrazi me ko jo pogledam. Hvala še v tretje, da si se nam pridružila pri 52CCT. Goga

 2. Danica says:

  Fantastična izvedba novoletne voščilnice. Tvoje ideje so res dobrodošle.

 3. Andreja L. says:

  Andreja, WoW kako je lepa in kako krasno si uporabila ta novo snežinko :-)) Čudovite barve!
  Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT in srečno glede DTja.

 4. Rosi says:

  Such a gorgeous card – I love the slight shimmer of the NUVO! Thank you very much for playing with us at 52CCT, and good luck with the DT-Call! Rosi x

 5. hali says:

  Prekrasno, hvala ker sodeluješ na 52 CCT

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *