Dekoracija pričeske – cvet iz foamiran pene

Fomiran pena je zelo tanka pena, ki se jo sila enostavno oblikuje. Pokazala sem že, kako izdelati božično zvezdo, cvetlično vejico , smrečico in drobne cvetke za dekoracijo voščilnic. Tokrat sem se lotila najpreprostejše variante, z zelo malo pripomočki in izdelala cvet, ki ga lahko uporabimo za dekoracijo pričeske.

Dekoracija za pričesko

Poleg foamiran pene potrebujete lep gumb, morda staro čipko, škarje, likalnik in lepilno pištolo (ali kakšno drugo močno lepilo). Za obarvanje bele pene sem uporabila kar sence za oči. Kako enostavno je vse skupaj si oglejte v videu:

 

Foamiran peno imajo  v trgovinici Darilnica Klavdija v zelo lepih barvah!

Logo Darilnica Klavdija

foamirano

lepila

V petek, 9.2.2018 vas bo Goga naučila kako iz foamirano pene izdelati različne rožice in kako jih uporabiti za spomladansko dekoracijo doma

DELAVNICA Z GOGO

Goga, venček

Hvala za ogled in komentarje.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. Helena says:

    Res vsestransko uporaben material. Še sploh, če ga dobi v roke takšna ustvarjalka kot si ti. Preprost in lep cvet za polepšanje pričeske.

  2. Danica says:

    Oprosti Andreja, samo tole bom pa skopirala. ZELO mi je všeč!!!
    Vide pa zdaj super delujejo 🙂 hvala.
    Bodi lepo,
    Danica

  3. Vladka says:

    To peno sem ravno zadnjič imela v rokah v Artu in me ni premamila. Zdaj pa, ko vidim te praktične stvari, pa mi zelo všeč. 🙂 Hvala za prikaz.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *