Lindy’s magical prahci – moška voščilnica

Ves mesec že ustvarjam s papirji, ki sem jih na različne načine obdelala z Lindy’s Magical prahci. Na zadnje je prišel na vrsto še najtemnejši kos paprja, ki sem ga uporabila na moški voščilnici.

V VIDEU so prikazane različne tehnike z Lindy’s Magical prahci. Tu pa v sliki pokažem, kaj nastane v kombinaciji s stencil šablono.

Na Florence skvarelni papir sem nanesla pigmentni prahec in ga s čopičem malce razporedila po vsej površini, nato pa poškropila z vodo.

Na še zelo moker papir sem položila stencil šablono in jo kar z magnetki (sem jih obrnila narobe, da nisem umazala filca) pritrdila na magnetno ploščo in pistila čes noč, da se je vse skupaj dobro posušilo.

Ko sem dvignila stencil šablono me je čakalo presenečenje. Bleščeči delci so se zbrali pod stencil šablono!

Ker sem si zamislila sila preprosto postavitev na voščilnici sem nastali papir nadgradila z embosiranjem. Suh papir sem vstavila v Sizzix Adorned Tile 664426 embosing stajčko, da sem dobila 3d efekt. Tako bogat papir sem kombinira s črno osnovo za voščilnico, ki sem si jo izrezala iz UK Craft papirja (30×30)

Upam, da sem vas s prikazi račličnih tehnik z Lindy’s Magical prahci navdušila in da jih bomo večkrat videli na vaših izdelkih.

Ves material nadete v 

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png
http://www.darilnica-klavdija.si

Hvala za ogled in komentarje

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *