52 CCT-samo štampiljke

Pozdravljeni v sobotno jutro. Ta teden ustvarjamo praznične voščilnice samo s štampiljkami. (nič rezalnih ali stencil šablon).

Uporabila sem veliko drobnih štampiljk in jih samo deloma pobarvala s Copic markerji. S pomočjo naprave za natančne odtise sem večkrat odtisnila štampiljke tako, da sem zapolnila ves papir velikosti 5,5 inch.

Pripravila sem si dva papirja enake velikosti, prvi je Color Copy, ki je OK za barvanje z alkoholnimi markerji in čisto navaden papir za printer. Printer papir sem prepognila tako, da sem dobila štiri enake kvadrate, linije sem dorisala s svinčnikom. Na enega od kvadratkov sem namestila drobne štampijke tako, da so obrnjene v vse smeri in da sem zapolnila ves kvadratek.

Na printer papir sem naredila prve odtise (memento blazinica) in še malo spremenila postavitev. Ko sem bila s postavitvijo zadovoljna, sem naredila odtise na pravi papir tako, da sem papir obrnila za en obrat. Na tak način dobimo enakomerno potiskan papir.

Po enakem postopku sem dodala še nakaj drobnih odtisov.

S Copic markerji sem pobarvala le nekaj detajlov, dodala bleščeč Wink Of Stella marker in Nuvo drops.

Rdečo osnovo sem si izrezala iz papirja Vaessen Creative, ki ima rahlo teksturo in vmes vstavila še en holografski papir.

In takole moji pingvinčki lovijo snežinke 🙂

Ves material nadete v 

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png
http://www.darilnica-klavdija.si
This image has an empty alt attribute; its file name is DT-button-2-52-cct.png
Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Majda says:

    Andreja, čudovit odgovor na izziv! Toliko odtisov združenih v popolno celoto!
    Hvala za podroben prikaz postopka, mi bo prišel prav, Majda

  2. fabiola says:

    oh Andreja, si mignonne carte, j’aime cette technique avec les mini tampons, biz

  3. Gill says:

    What a fun stamping technique – you’ve inspired me to have a go too. The stamps you chose are just perfect and I love the colours you chose. Hugs, Gill x

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *