CRAFT-alnica – z BLOGA na BLOG

Dobrodošli na praznovanju 10. rojstnega dne CRAFT-alnice.

CRAFT-alnica je v mesecu marcu dočakala svojo 10. obletnico in ker smo dobile ponudbo po sponzoriranju, smo se odločile, da  jo sprejmemo in naredimo posebno “praznovanje”.

V ta namen sem izdelala voščilnico s katero čestitam vsem sodelujočim za 10 let sodelovanja v okviru CRAFT-alnice.

TU SO NAVODILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNEM PRAZNOVANJU:1

BLOG HOP se začne 1.3.2020 in bo trajal 10 dni, v tem času imate priložnost, da naredite voščilnico na temo  “PRAZNOVANJE” na katero obvezno dodajte okroglo številko praznovanja.

Na “praznovanje” se lahko prijavite z ENO voščilnico.3

Obiskati in komentirati morate vse bloge članic.

TOREJ:

Do mene ste prišli od AndrejeL, to pomeni, da ste že bili pri  CRAFT-alniciin Gogi .

Sponzor praznovanja “iz BLOGA na BLOG” je 

Dolgouhec je podjetje, ki se ukvarja z maloprodajo in veleprodajo. Zgodba se je začela s fizično trgovino v Kočevju 2006 leta, dejavnost pa smo razširili tudi na spletno trgovino. Nedavno tega smo se zaljubili tudi v ustvarjanje z unikatnimi izdelki iz papirja in pripomočki za ustvarjanje. Naše poslanstvo že od nekdaj temelji na štirih ključnih stebrih: vrhunski izdelki, kreativnost, priložnost in zabava!

ki podarja za 2 darilna bona v vrednosti 20€ 

Ker pa je praznovanje res veliko in okroglo imam tudi jaz nagradico za eno izmed sodelujočih – Blok LemonCraft papirjev  6×6 iz kolekcije Yesterday

Vse nagrade bomo tokrat izžrebale med pravilno prijavljenimi.

V nadaljevanju te zares dolge objave sem pripravila nekaj fotografij o izdelavi voščilnice.

Iz čudovite kolekcije papirjev ScrapAndMe Pink Blossom sem z zares odličnimi škarjami Pergamano 11311 izrezala motive cvetov in listkov. S kompletom Heartfelt Cottage Garden Hydrangea sem izdelala 3d cvetke in jih obarvala z Distress ink Victorian Velvet in Worn Lipstick.

Pri odtisu voščila sem si pomagala z Misti napravo. najprej sem izrezala zastavico (Najlepši Par) in jo v Misti vstavila nazaj v izrez, tako je zadeva bolj fiksna, če bi bi bilo potrebno odtis ponoviti. Napis in številke sem embosirala z WOW! pearl gold embosing prahom.


Pridružite se nam na praznovanju :-))

Hvala za ogled in komentarje

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
35 Responses
  1. ArtMBR says:

    Pa sem priskakljala še do tebe. Čestitke za rojstni dan Bloga, ki ga rada obiskujem, pa kdaj pa kdaj tudi kaj ustvarim, saj imate zanimive izzive. Upam da mi bo uspelo narediti še kako voščilnico. Dobra zabava se ponuja.

  2. ArtMBR says:

    Tako sem se zagrela za rojstnodnevno zabavo, da sem pozabila pohvaliti tvoj prispevek. Čudovite barve in lep opis postopka.

  3. oldpunca says:

    Čestitke za okrogli jubilej vaše in naše Craft-alnice! Super praznovanje ste pripravile. Tvoja cvetoča voščilnica pa je preprosto čudovita. 🙂

  4. MOJCA says:

    A pri tebi pa ne bomo nič jedli???? …glede na to, da sem se nabasala Gogine torte, me je Andrejin bicikel fejst našvical, zdaj bi se pa že šikalo, da bi nas čakalo kaj sladkega???? Ja pa nič….so pa rožice tud v redu….so iz cukra????? Čestitke tudi tebi za lepih 10 let!!!!

  5. Vesna M. says:

    Čestitke ob obletnici. Super igrico ste se domislile. Vošilnica je pa prekrasna. Vse dobro še naprej!!!!

  6. Čestitke za obletnico. Hvala, ker se trudite za nas. Ta čestitka pa je naravnost čudovita. V stilu, ki mi je zeloooo všeč.

  7. Andreja L says:

    Draga Andreja, kako čudovito in bogato čestitko si naredila za naše praznovanje :-)) Res WoW
    Vesela sem, da si se nama pridružila pred nekaj leti in verjamem, da bomo zmogle s CRAFTalnico tudi v bodoče. Še na mnoga leta! Objemček, Andreja

  8. Majda says:

    Sem prišla po drugi poti, a pomembno je, da sem našla tvojo pravljično lepo voščilnico, s katero si tako lepo obeležila 10 let Craft-alnice, kajne?!
    Čestitke vsem, ki tako srčno v nas spodbujate željo po sodelovanju, odkrivanju novega, zaradi Vas prestavljamo meje!
    Tudi ti jih – tvoje zadnje objave z izrezanimi cvetovi, deklicami … so nepopisno čudovite. Hvala za navdih spet in spet, Majda

  9. Vesna says:

    Čestitke ob obletnici. Super igrico ste se domislile. Vošilnica je pa prekrasna. Vse dobro še naprej!!!!

  10. Vesna M. says:

    Čestitke ob obletnici. Krasna voščilnica!!!

  11. goga says:

    Draga Andreja, ja jaz imam pa res srečo u Andrejami! Tudi tebi hvala za čudovito prijateljstvo, potrpljenje in tvoj čas, kadarkoli ga potrebujem. Res si en velik sonček naše Craft-alnice. Tvoji izdelki so nepopisno lepi in vedno znova iz nas potegneš nekaj še neznanega.
    Hvala ti, da si <3.

  12. Danica says:

    O kako lepo voščilnico si naredila za praznovanje vaše 10 obletnice. Človek se kar malo zasanja, če predolgo gleda v njo.
    Hvala tudi tebi za trud in vse navdihe.

  13. Helena says:

    Čudoviti cvetovi in bogata voščilnica za okroglo številko Craftalnice.

  14. Ne-Ja says:

    Ekola pa voščim še tebi za vašo 10-ko pri CRAFT-alnici :). Čudovit aranžma si pripravaila za vaše goste in hvla ker razvajaš naše očke s takimi kreacijami :).

  15. Sara says:

    Pa voščim še pri tebi. Čestitke za 10. uspešnih let in še mnogo še bolj uspešnih let v prihodnje. Tvoja voščilnica je prav fantastična. V te rožice, bi lahko gledala cel dan pa se jih še nebi naveličala. Lp. Sara

  16. Maja says:

    Čestitke za okroglo obletnico, super praznovanje ste pripravile. Tvoja voščilnica pa je čudovita. Še na mnoga ustvarjalna leta!

  17. Valerija says:

    Čestitke ob 10. obletnici CRAFT-alnice. Upam, da bomo še velikokrat slavile skupaj okrogle obletnice. Tvoja voščilnica je čudovita, tako nežna in cvetoča. Lp

  18. Lea says:

    Čestitke ob prvem desetletju. Zelo sem vesela za ves vaš trud in izvirne ideje. Voščilnica je tako romantična v njej se prav čuti vsa izlita ljubezen do ustvarjanja.

  19. Neva says:

    Čestitke za okroglo obletnico…tvoja lepotička pa kot vedno, samo sedi in občuduj.

  20. moi says:

    Krasna, nežna in bogata voščilnica za okroglo obletnico.

  21. Keti says:

    Krasna voščilnica. In četitke za lep jubilej tudi tebi. Z veseljem sodelujem . Sem vesela, da sem lahko tudi jaz te super blogarske familije.

  22. Nataša says:

    Čestitke.
    Voščilnica je čudovita in bogata, kot se za obletnice spodobi 🙂

  23. Zvonka says:

    Kako lepo in bogato voščilnico si pripravila za praznovanje, krasni cvetovi. Čestitke in veliko lepega ustvarjanje tudi v bodoče.

  24. Urška says:

    Čestitke še na tvojem blogu.Če sem bila pri tvojih predhodnicah navdušena nad videnim sem pri tebi naravnost očarana.Čudovito voščilnico si naredila za to priložnost.

  25. Erika says:

    Čestitke ob obletnici. Čudovita voščilnica!

  26. jerneja says:

    ta Craftalnica je pa res ena srečka…ko bi le vedela, kakšno mojstrovino si ustvarila zanjo 🙂

  27. Aleksandra M says:

    Krasne rožice in čudovito sestavljena voščilnica!

  28. Martina Zupan says:

    Najprej iskrene čestitke za okroglo številko in srčna hvala, ker ste že toliko časa naš navdih. Uau, tvoja voščilnica je čudovita. To je pa bilo enega striženja 🙂

  29. Klarka says:

    Čudovita je! Mislim, da smo kar vse ‘fouš’, da nismo stare 10 let :). Še na mnogo izzivov v Craftalnici!

  30. Marjeta says:

    WOW! Tale voščilnica pa zasluži vse pohvale. Zahtevala je veliko dela, zato pa je tudi rezultat enkraten. Čestitke za 10 rojstni dan.

  31. Čestitke ob 10-i obletnici Craftalnice. Voščilnica pa je naravnost fantastična… nežna in polna, v čudovitem rascvetu… vedno obožujem to cvetje.

  32. Tina says:

    Čestitke za obletnico. Tvoja voščilnica je VAU… Točno taka, kot se spodobi za praznovanje.
    Lp

  33. tina z. says:

    Čestitke ob 10. obletnici CRAFT-alnice! Prav neverjetne ste in hvala, ker se trudite z vsem tem.
    tvoja voščilnica pa primerna jubileju – fascinantna!!

  34. Renata Kumin says:

    Čudovita, cvetoča voščilnica. Čestitke.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *