CRAFT-alnica #267 – ATC cards

ATC (ATCs) – Artist trading cards je leta 1997 zasnovala švicarska umetnica  M. Vänçi Stirnemann. ATC kartice so velikosti 64×89 mm. Izdelane so v majhnih serijah, ki jih avtorji na zadnji strani označijo z datumom, nazivom… Namenjene so predvsem izmenjavi med umetniki, ki ji nemalokrat sestavljajo v cele zbirke.

Izdelajte 3 podobne ATC kartončke (Artist Trading Cards) v velikosti 64 x89 cm. Ena lahko ostane zate, za drugi dve pa zapiši, kateri dve prijateljici jih bosta dobili in tako jih morda izzoveš, da se nam pridružita 

ATC cards sem poimenovala Broken Glass – razbito ogledalo.

Enega bom podarila Katji, drugega Sandri, tretjega pa Uršuli.

ATC cards Broken Glass

Kartončke sem odrezala na velikost 64×89 mm in jih premazala z belim Gessom. Nadaljevala sem z stencil šablono in Ranger teksturno pasto (opaque matte).

Med sušenjem osnove sem iz akvarelnega papirja izdelala rožice in izrezala vitice. Za barvanje osnove in rožic sem uporabila Distress Inke, ki se na teksturno pasto zelo dobro oprimejo, na Gesso pa bistveno manj, tako je nastalo zanimivo ozadje.

V okvirček sem z Glossy Accents prilepila Distress Mica Flakes, kar ustvari videz razpokanega stekla. Dodala sem malce pozlate z Nuvo embellishment mousse v odtenku Indian Gold. Za zakljucek sem dodala še prozorne bleščice.

Vabim vas k Lili in Andreji ter naši mesečni gostji Tini Vesele bomo vaših prispevkov in komentarjev na blogu Craft-alnice in tudi na naših blogih.

This image has an empty alt attribute; its file name is DT-member-craftalnica-logo.jpg

Sponzor izziva je Tames World https://www.tamesworld.com/

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. vauuu, tile tvoji ATC so pa res osupljivi, kot pravo razpokano steklo oziroma ogledalo. paša za oči.
    hvala, da sem z vami pri craft-alnici kot gostja, super je!

  2. Goga says:

    Lepe so, krasno si jih sestavila. Res so prava umetnina.

  3. Ne-Ja says:

    Tvoje kartice so res prav apaša z aoči – prav mojstrsko si to doelala :).

  4. Andreja L says:

    Čudovite in zelo bogate so tvoje ATC kartice :-)) Zelo všečno!

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *