Poročna voščilnica

“Ljubezen je fizika, zakon je kemija.” Alexandre Dumas

Voščilnico sem izdela po sledečih navodilih: poroka bo med dvema kemikoma, ki sta se spoznala v laboratoriju; družinska roža je “škrnicelj-kala”.

Laboratorijski posodici sem izrezala ročno in ju napolnila z drobnimi delci, da je nastala tresočka. Žičko za nakit sem oblikovala ročno, prav tako sem brez šablone oblikovala cvetje.  Ozadje je embosing plošča Sizzix Lots of Love. Brez šablon Najlepši pa ne gre: vejica in ptička.

Poročna voščilnica kale

poročna voščilnica ptički

poročna voščilnica ročno izdelane kale

Prijavljam v:

craft-alnica izziv 159 reliefno ozadje

najlepsi par galerija maj 2016

Ponovno me je doletela čast: uvrstitev  v TOP 3 po mnenju kreativnega tima pri Craftalnici, hvala dekletom in sponzorju Ustvarjalni dotik.

banner_top 3 copy_thumb

 

maj 2016

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses
  1. Damjana says:

    Vrhunska tresočka in čisti unikat. Pa še toliko ročnega dela (brez pripomočkov). Čestitam ti za tole. Stavim, da sta bila kemika navdušena.

  2. Nataša says:

    Fantastična je, krasna ideja in izvedba!

  3. moi says:

    Če kemija štima, je vse OK in na tvoji voščilnici zelo štima 😉
    Krasno in nenavadno poročno si naredila.

  4. To pa je poročna voščilnica pred katero da človek “kapo dol”. Vse čestitke za lepo izbrano embosirano podlago in vse elemente, ki si jih tako lepo filigransko izdelala. Res vse štima – od kemije naprej:) Hvala, ker z nami ustvarjaš v CRAFT-alnici in lep pozdrav, Andreja

  5. vladka says:

    Krasna in zelo domiselna.

  6. Anja Ž. says:

    Wow! Všeč mi je vsaka podrobnost. Kako si dobro speljala te žičke iz epruvet. In kale so lepše, kot če bi bile kupljene. Res čudovita poročna vošilnica za dva kemika.

  7. Andreja L. says:

    Super lepa tresočka in zelo všeč mi je njena drugačnost :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  8. Tanja E. says:

    Ja pa UAUUUUUU! Pa to je noro lepo domišljeno, izvedeno, opisano. BRAVO! Zelo, zelo mi je všeč in mislim, da sta prejemnika bila presrečna, to jima je res pisano na kožo. Hvala, ker deliš v CRAFT-alnici, lp, T.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *